Alfa Romeo -debyytissään kuudenneksi ajanut Valtteri Bottas oli tyytyväinen suoritukseensa Bahrainissa. Kilpailun lähdössä peräti kahdeksan sijaa pudonnut suomalainen taisteli itsensä pienen onnen avustuksella takaisin lähtöpaikalleen kuudenneksi.

Bottas kommentoi Viaplayn haastattelussa heikkoa lähtöään. Suomalaisen mukaan startit ovat olleet Alfan ongelma talvitesteistä lähtien. Tämä huomattiin myös tallikaveri Zhou Guanyun lähdössä, kun kiinalainen valahti viimeiseksi.

– Lähtö oli tänään kyllä ongelma. Se on vaivannut jo testeissä sekä harjoituksessa. Välillä se tuntuu tosi hyvältä mutta joskus todella huonolta. Tänään se oli todella huono, Bottas aloitti Viaplayn haastattelussa.

– Auto lähtee todella helposti sutimaan. Lisäksi meillä on kytkimen kanssa suurta tärinää ja sitä nähtiin tänään.

Lähdöstä huolimatta Bottaksen mukaan kilpurissa riitti kyytiä.

– Lähdön jälkeen autossa olikin vauhtia ja strategiamme oli hyvä. Ensimmäisessä kisassa molemmat autot olivat top 10:ssä, ja tämä on vasta alku. Meillä on vielä paljon parannettavaa. Olen todella innossani tästä projektista.