Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff ei kadu tallin juhlintaa Britannian GP:ssä viime kaudella. Talli sai kritiikkiä osakseen erityisesti Red Bullilta, kun talli juhli kovasti Lewis Hamiltonin kotivoitta kyseenalaisen tilanteen jälkeen.

MM-kilpakumppani Max Verstappen sekä britti olivat törmänneet avauskierroksella lähettäen hollantilaisen huimassa vauhdissa seinään. Kilpailun päätyttyä Verstappen oli vielä sairaalassa tutkittavana.

Hollantilainen lyttäsi saksalaistallin toimintaa ja piti kaikkea juhlintaa epäkunnioittavana. Wolff puhuu nyt tallin reaktiosta, eikä osoita katumusta.

– Meiltä ei löytynyt sääliä hänen suuntaansa siinä tilanteessa. Olimme nähneet useasti, että Lewis oli antanut periksi häntä vastaan mutkissa, vaikka hänen ei olisi pitänyt, Wolff aloitti Sky Sportsin ”Duel” -dokumentissa.

– Jos istut sairaalasängyssä hieman pöllämystyneenä ison osuman jälkeen, niin et sinä ymmärrä sitä, miksi toinen talli kannattaa kuskiansa.

– Mutta kyseessä oli hänen (Hamiltonin) kotikilpailu, saimme paljon pisteitä voitosta ja tiesimme Maxin olevan kunnossa.