McLaren tiedotti keskiviikkona, että tallin kuljettaja Daniel Ricciardo tullaan näkemään ratin takana tulevana viikonloppuna F1-kauden avauksessa.

Austraalialainen sairastui koronavirukseen viime viikolla, minkä takia mieheltä jäivät Bahrainin talvitestit kokonaan välistä. Nyt 32-vuotias on kuitenkin toimittanut usean negatiivisen testituloksen, joten Ricciardo voi palata varikolla huomenna.

McLarenin testit eivät sujuneet toivotun mukaisesti. Ricciardon sairastumisen lisäksi tallia piinasivat pahat jarruongelmat, jotka rajoittivat Lando Norrisin ajoa jokaisena päivänä.

Jos Ricciardo ei olisi pystynyt osallistumaan sunnuntain kilpailuun, olisi talli voinut käyttää Alpinen huippulupaus Oscar Piastria viikonlopun kilpakuljettajanaan. Viime kauden F2-mestari toimii Alpinen testikuljettajana tällä kaudella.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.