Kausi 2022 korkattiin Barhainissa sunnuntaina dramaattisella kilpailulla. Iltapuhde päättyi Ferrarin kaksoisvoittoon, kun Charles Leclerc ylitti ruutulipun ensimmäisenä. Häntä seurasi tallikaveri Carlos Sainz.

Red Bullin sekä erityisesti Max Verstappenin ilta oli surkea. Hollantilainen taisteli voitosta pitkään, mutta tekninen vika päätti Verstappenin kilpailun noin kolme kierrosta ennen maalia. Sergio Perez oli kiinni kolmannessa sijassa, mutta meksikolainen pyörähti viimeisellä kierroksella samanlaisen moottorivan takia.

Mercedes-kuljettajat ajoivat maaliin kolmantena sekä neljäntenä. Lewis Hamilton jatkoi siis komeaa putkeaan palkintopallilla.

Heikon startin ottanut Valtteri Bottas ylitti ruutulipun kuudentena aivan Haasin Kevin Magnussenin kannassa kiinni. Bottaksen tallikaveri Zhou Guanyu nappasi myös pisteen ensimmäisessä F1-kilpailussaan.

Kärkikymmenikköön mahtuivat myös Yuki Tsunoda, Esteban Ocon sekä Fernando Alonso.

Formula 1

@F1
🏁 END OF RACE 🏁

TOP 10
Leclerc
Sainz
Hamilton
Russell
Magnussen
Bottas
Ocon
Tsunoda
Alonso
Zhou

#BahrainGP #F1

Katso kilpailun dramaattiset loppuhetket.