F1-sarjaan vuoden tauon jälkeen palannut Kevin Magnussen on äimän käkenä Haas-tallin vauhdista. Viime kausina sarjan häntäpäähän valahtanut amerikkalaistalli esitteli perjantaina loistavaa vauhtia. Nopeissa vedoissa pehmeällä kumilla molemmat Haasit olivat kärkikymmenikössä.

Vielä on toki turhan aikaista julistaa tallia kauden suurimmaksi voittajaksi. Moottoritehot sekä bensamäärät olivat täysi kysymysmerkki, joten todellinen kuva muodostuu vasta lauantain aika-ajoissa.

Silti, Magnussen ei voinut olla peittelemättä tyytyväisyyttään.

– Minä en voi edes uskoa mitä tällä hetkellä tapahtuu, tämä tuntuu niin uskomattomalta, tanskalainen sanoi hymynsä keskeltä.

– Koko tiimi tietää, että he ovat työskennelleet hurjasti tämän auton parissa. He keskittyivät tähän projektiin aikaisin, uhraten koko viime kauden. Se tiesi rankkoja aikoja tallille.

– Mutta nyt on niin hienoa olla täällä paljon vahvemman auton kanssa. Varsinkin jos auto on hyvä kisassa, niin voimme aloittaa kehittämisen siitä. Meidän toiveemme on alusta asti ollut päästä täällä pisteille. Alku on ainakin ollut hyvä.

Magnussen korvasi viime viikolla potkut saaneen Nikita Mazepinin.