F2-kuljettaja Cem Bolukbasilla on diagnosoitu aivotärähdys lauantaina. Charouz-kuljettaja aiheutti sydämentykytyksiä perjantaina, kun turkkilainen kolaroi pahan näköisesti sarjan harjoituksissa perjantaina.

Sessio keskeytettiin välittömästi, mutta lääkintäauto saatiin miehen luokse vasta neljä minuuttia kolarin jälkeen. Bolukbasi kiidätettiin tästä suoraan sairaalaan. Turkkilainen ei noussut autosta omin avuin, mutta pystyi lopulta kävelemään itse lääkärin tutkittavaksi.

F2-sarja ilmoitti lauantaina, että Bolukbasi kärsii aivotärähdyksestä ja pysyi sairaalassa yön yli tutkittavana. Turkkilaisen omien sanojensa mukaan hänen vointinsa on hyvä, mutta miestä ei F2-auton ratissa nähdä tänä viikonloppuna.

Bolukbasi debytoi F2-sarjassa tällä kaudella. Turkkilainen tunnetaan kilpailu-uransa lisäksi myös F1-Esports osallistumisestaan.