Ensimmäisen voittonsa sitten kauden 2019 napannut Charles Leclerc oli aiheuttaa Ferrarin varikkomuurille laakin päätöskierroksella. Viimeisen 15 minuutin aikana kilpailusta oli joutunut keskeyttämään peräti kolme kuljettajaa moottorivian takia.

Ensimmäisen kaksoisvoittonsa sitten vuoden 2019 Singaporen GP:n lähestyvä italialaistalli sai selvästi johtavalta monacolaiselta pelottavan viestin kilpailun päätöskierroksella. Leclerc alkoi valittelemaan moottoriviasta radan puolessa välissä.

– Ei,ei,ei, moottorissa on jotain outoa tekeillä, Leclerc sanoi tallilleen.

Ikuisuudelta tuntuneen hiljaisuuden jälkeen monacolaisen kisainsinööri Xavier Marcos Padros vastasi kauhuissaan.

– Ei voi olla.

– Minä vain vitsailen, Leclerc naurahti välittömästi.

Monacolainen kertoi asiasta Sky Sportsin haastattelussa. 24-vuotiaan mukaan Ferrarin varikkomuuri ei arvostanut nuorukaisen temppua.

Alta näet koosteen Bahrainin GP:stä.