Viime kaudella kuljettajien maailmanmestaruuden Max Verstappenin kanssa varmistanut Red Bull jatkaa tulevalla kaudella tutulla kuljettajakaksikolla. Hollantilaismestari saa vierelleen viime vuoden päätöskilpailussa loistaneen Sergio Perezin.

Bakussa korkeimmalle korokkeelle noussut Perez ei kuitenkaan ajanut läpihuutokautta. Erityisesti heikot aika-ajosuoritukset jättivät meksikolaisen joskus kauas kärjestä.

Hollantilainen kilpakuski sekä nykyinen asiantuntija Tom Coronel uskoo, että Perezin olisi pitänyt menettää paikkansa Alpha Taurilla loistaneelle Pierre Gaslylle. Ranskalainen kävi yrittämässä ”isovelitallissa” 12 kilpailun verran vuonna 2019, mutta putosi kesätauolla takaisin sisartalliin. Tämän jälkeen Gaslystä on kuitenkin tullut yksi F1-sarjan tasaisemmista kuskeista, napaten uransa avausvoiton Monzassa 2020.

– Mielestäni Perez ei ansaitse ajaa Red Bullilla. Se paikka kuuluu Gaslylle, Coronel kommentoi PlanetF1-sivuston mukaan.

– Ensinnäkin hän (Gasly) kuuluu Red Bullin kuljettajakaartiin. Toiseksi hän on osoittanut paljon kasvun merkkejä. Hän on saanut itsevarmuutensa takaisin. Haluaisin nähdä hänet kovasti Red Bullilla.

– Minä odotin Pereziltä paljon enemmän viime vuonna, todella paljon. Milloin hän muka oli todella avuksi? Kerran kauden lopussa ja toisen kerran kauden puolivälissä. Muuten häntä ei näkynyt kärjessä.

Gaslyn sopimus Alpha Taurin sekä samalla Red Bullin kanssa päättyy tulevaan kauteen. Ranskalainen on ilmaissut halustaan pysyä organisaatiossa, mutta vain jos paikka RB:ltä aukeaa.