IndyCar-kuljettaja Romain Grosjean uskoo, että kilpailunjohtaja Michael Masi teki oikean päätöksen tavallaan jatkaa Abu Dhabin GP:n kilpailua viimeisellä kierroksella. Austraalialainen sivuutti perinteisiä turva-autosääntöjä, jotta MM-kandidaatit Lewis Hamilton sekä Max Verstappen pystyivät taistelemaan voitosta yhden kierroksen kestävässä sprintissä.

Päätös on saanut puolestapuhujia useasta eri leiristä. Moni vaatii Masin päätä vadille, kun toiset pitivät päätöstä oikeana. Viime kaudella F1-uransa taakse jättänyt Grosjean on sitä mieltä, että Masi teki oikean teon mestaruustaiston viihdyttävyyden kannalta.

– Minä rakastin sitä, sydämeni pamppaili hulluna. Se oli todella jännittävää, Grosjean kommentoi RaceFans-sivustolle.

– Asian voi nähdä muutamalla tavalla. Olisi ollut outoa katsoa viimeistä kierrosta, jos ensimmäisen ja toisen kuskin välissä olisi ollut autoja. Toisaalta Lewisin kannalta päätös ei ollut hyvä. Mutta TV-katsojana sekä kannattajana, mielestäni Michael Masi teki oikean päätöksen.

FIA on aloittanut sisäisen tutkinnan Abu Dhabin tapahtumiin. Autoliitto paljastaa tutkintatulokset viimeistään helmikuun alussa.