Lewis Hamiltonin uran jatkuminen F1-sarjassa on kysymysmerkki. Brittikuljettajan sopimusta on jäljellä kaksi vuotta, mutta maailmanmestarin hiljaiselo, sekä miehen tukijoiden kommentit ovat tehneet Hamiltonin F1-uran jatkumisesta epävarmaa.

Brittikuljettaja kokee joutuneensa vääryyden kohteeksi viime kauden viimeisessä kilpailussa Abu Dhabissa. Tällöin Hamilton menetti lähes varman kahdeksannen mestaruutensa viimeisellä kierroksella. Kilpailunjohtaja Michael Masi ei seurannut turva-autoprotokollaa täysin oikealla tavalla ja tämä sai koko Mercedeksen sotimaan päätöstä vastaan.

Hamilton itse on viettänyt hiljaiseloa joulukuun kilpailun jälkeen. Britti on näyttäytynyt julkisuudessa vain kahdesti, eikä silloinkaan ole antanut lausuntoja tapahtuneesta.

McLaren-pomo Zak Brown ei yllättyisi, jos Hamilton päättäisikin ripustaa ajohanskansa naulaan.

– En olisi järkyttynyt, jos Lewis lopettaisi. Kenenkään ei tule pitää hänen paluutaan itsestäänselvyytenä, Brown kommentoi BBC:lle.

– Oma mielipiteeni on se, että hän jatkaa, mutta kenenkään ei pitäisi vähätellä hänen turhautumista sekä vihaa. Ehkä hän ei ole vielä tehnyt päätöstään. Se on iso asia, eikä sitä tule vähätellä.

Raporttien mukaan Hamilton haluaa nähdä Abu Dhabin GP:n sisäisen tutkinnan tuloksen ennen päätöstään.