Fernando Alonso ylistää uransa lopettanutta Kimi Räikköstä – ”Tulemme kaipaamaan hänen lähestymistapaansa”

© Kuva: Getty Images

F1-legenda Kimi Räikkösen ura päättyi viime joulukuussa Abu Dhabissa 20 vuoden jälkeen. Suomalaiskuljettaja nappasi urallaan maailmanmestaruuden, sekä oli lopulta eniten F1-kilpailuja ajanut kuljettaja.

Suomalainen on saanut ansaitusti paljon lämpimiä sanoja osakseen eläköitymispäätöksen tullessa julki. Räikkösen kanssa 2001 debytoinut Fernando Alonso jää omien sanojensa mukaan kaipaamaan suomalaisen läsnäoloa Formuloissa.

– Hän on todella suorapuheinen, eikä hän halua pelata mitään pelejä. Hänellä on kuitenkin erilainen puoli itsessään, mitä hän ei halua näyttää, Alonso kommentoi Beyond the grid -podcastissa.

– Ei hän ole ”Jäämies”. Hän on todella lämminhenkinen kuorensa alla. Ehkä kaikkien pitäisi nähdä hänet kilparatojen ulkopuolella nähdäkseen todellisen Kimin.

Alonso ylisti myös Räikkösen saavutuksia kuninkuusluokassa.

– On vaikea ennustaa tulevaa debytoidessasi. Me molemmat olemme ajaneet fantastiset urat F1-sarjassa. Olemme maailmanmestareita, emmekä ehkä osanneet odottaa tätä vuonna 2001.

– Olen todella iloinen, että pystyin viettämään näin monta vuotta Kimin kanssa F1-sarjassa. Hän on hieno persoona ja jäämme kaikki kaipaamaan häntä ensi vuonna.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.