Brittijulkaisu BBC:n mukaan Lewis Hamiltonin jatko F1-sarjassa on kaikkea muuta kuin varmaa. Seitsenkertainen maailmanmestari joutui pettymään karvaasti viime kauden päätöskilpailussa.

Hamilton hävisi mestaruuden Red Bull -kuljettaja Max Verstappenille kauden viimeisellä kierroksella. Tapauksen taustalla oli kilpailujohtaja Michael Masin päätös muovata sääntökirjaa, jotta MM-taistelupari saisi ratkaista mestaruuden ajamalla, ei turva-auton perässä.

Hamiltonin julkiset esiintymiset ovat olleet harvassa kilpailun jälkeen. Britti on elänyt hiljaiseloa sosiaalisessa mediassa. Tallipäällikkö Toto Wolffin mukaan Hamiltonin luotto kansainväliseen autoliittoo FIA:n on kateissa. Itävaltalainen ei pysty sanomaan varmuudella jatkaako Hamilton kuninkuusluokassa.

BBC:n mukaan brittikuljettaja päättää tulevaisuudestaan FIA:n Abu Dhabin tapahtumien aloittaman tutkinnan tuloksen tullessa esiin. FIA ei ole vielä jakanut tietoa tutkintansa tuloksista.