Ferrari-pomolta tiukka linjaus: Italialaistallissa ei suosita vain yhtä kuljettajaa – ”Rata määrittää paremmuuden”

© Kuva: Getty Images

Takaisin kärkikolmikkoon F1-sarjassa tällä kaudella palannut Ferrari on puhunut avoimesti tavoitteistaan palata moottoriurheilun huipulle kaudella 2022. Talli on keskittynyt uusien sääntömuutosten selvittämiseen sekä uuden voimanlähteen kehitykseen.

Tallin kuljettajakaksikko Charles Leclerc sekä Carlos Sainz tekivät vakuuttavaa jälkeä viime kaudella. Espanjalaiskuljettaja oli lopulta kaksikosta parempi MM-pisteissä ensimmäisellä kaudellaan italialaistallissa.

Tallipäällikkö Mattia Binotto vakuuttaa, että talli ei suosi toista kuljettajaa mahdollisessa mestaruustaistossa. Molemmat kuskit saavat saman mahdollisuuden taistella kunniasta.

– Kuljettajien suhteen olemme aina pitäneet asenteen, että rata määrittää nokkimisjärjestyksen, Binotto aloitti Motorsport.comin haastattelussa.

– Toki tallin menestys on aina etusijalla, mutta jos he taistelevat tärkeistä sijoituksista mestaruustaistossa, niin tulos selvitetään radalla. Emme usko tarvitsevamme tällä hetkellä määritelmää ykkös -sekä kakkoskuljettaja. Keskustelemme asiasta tilanteen mukaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.