Yksi kauden 2021 muistettavimmista kilpailuista koettiin Belgiassa. Osakilpailusta muodostui lopulta todellinen floppi surkeiden sääolosuhteiden takia. Kilpailua ajettiin kolme kierrosta kolmen tunnin aikana.

Kilpailu kuitenkin kirjattiin suoritetuksi ja kärkikymmenikkö sai nimiinsä puolet normaaleista pisteistä. Span kilparadalla paikalla olleet katsojat olivat luonnollisesti käärmeissään lopputuloksesta. Tyyriit kilpailuliput sekä surkea kommunikointi F1-sarjalta sai usean vaatimaan rahojen palautusta sunnuntailta. Samaa peräänkuulutti myös Lewis Hamilton.

Joulun alla Belgiassa paikan päällä olleet katsojat saivat viimeinkin tietää hyvityksensä. Palautuksia tai korvaavia lippuja ei kuitenkaan ole luvassa. Sen sijaan jokaiselle katsojalle on tarjottu vuoden mittainen F1TV-tilaus sekä kutsu ensi kauden Belgian GP:n torstaina järjestettävään fanitapahtumaan, jos pandemia sen sallii. Lisäksi jokainen lipun ostaja voi osallistua arvontaan, jossa jaetaan lopulta 170 uutta lippua ensi kauden osakilpailuun.

Rahoja ei kuitenkaan kukaan katsoja ole saamassa takaisin.

F1TV on kätevä maissa, joissa sarjaa ei näytetä TV-yhtiöiden toimesta. Tällöin kilpailua voi katsoa suorana lähetyksenä. Mutta esimerkiksi Suomessa kilpailut ilmestyvät sovellukseen noin viikon jälkeen kilpailusta. Briteissä puolestaan sovellusta ei ole edes käytössä Sky Sportsin sekä F1-sarjan rahakkaan sopimuksen takia.