Valtteri Bottakselta suuri paljastus Qatarin GP:stä – suomalaisella ei ole käytössä samaa kilpuria Lewis Hamiltonin kanssa

© Kuva: Getty Images

Valtteri Bottaksen Qatarin GP oli murheellinen. Heikon lähdön jälkeen takaisin kärkikahinoihin itsensä taistellut suomalainen koki suuren kolauksen kilpailun puolivälin jälkeen, kun Bottaksen eturengas puhkesi. Lopulta 32-vuotiaan iltapuhde päättyi keskeytykseen.

Kilpailun jälkeen rutkasti kritiikkiä erityisesti lähdöstä saanut Bottas paljasti, ettei hänellä ole käytössä samanlaista autoa tallikaveri Lewis Hamiltonin kanssa. Brittikuski on ollut ylivoimainen edellisessä kahdessa kilpailussa.

– Tiedämme, mistä ongelmamme johtuivat, mutta en voi kertoa yksityiskohtia. Autoni ei ole enää samalla tasolla, mitä se oli ennen. En myöskään aja samanlaista autoa Lewiksen kanssa. Kilpureissamme on pieniä eroja, Bottas paljasti GP.News-sivuston mukaan.

Tallipäällikkö Toto Wolff ei ollut erityisen huolissaan Bottaksen suorituksesta.

– Me tiedämme, että hän pystyy ajamaan karkuun, jos hän on kärjessä. Vauhtia siis riittää. Minulla on täysi luotto häneen. Toivottavasti voimme tarjota hänelle hyvän auton, jotta hän nousee takaisin kärkikahinoihin. Tarvitsemme häntä siellä, itävaltalainen kommentoi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.