Nikita Mazepin kyseenalaistaa jälleen tallinsa toimintaa – ”Toisella puolella tuntuu olevan erilaiset säännöt”

Haas-tallin Nikita Mazepin vihjailee tallinsa suosivan jollain tapaa heidän toista kuljettajaansa Mick Schumacheria.

Mazepinin mölyäminen juontaa juurensa Meksikon GP:n aika-ajoissa nähtyyn tilanteeseen, jossa venäläiskuljettaja oli lämmittelykierroksella ohittamassa tallikaveriaan, mutta talli informoi Mazepinia jättää tämä tekemättä.

Mazepin halusi ohittaa tallikaverinsa, sillä saksalainen eteni hänen mukaansa liian hiljaa. Tämän jälkeen kuultiin kiusallinen radiokeskustelu, jossa Mazepin väänsi kättä kisainsinöörinsä Dominic Hainesin kanssa.

Mazepin lopulta jättäytyi reilusti taakse tallikaveristaan ja tilanne hermostutti venäläiskuljettajaa ehkä enemmän kuin olisi ollut tarpeen. Haas-kaksikon välillä on kuohahdellut pitkin kautta ja edellisen kerran kaksikolle tuli aika-ajoissa hiertymiä Hollannin GP:ssä. Silloin vastaavassa tilanteessa Schumacherin annettiin ohittaa Mazepin ja tilanne johti silloinkin sekaviin tunnelmiin.

– Tämä on jatkuva aihe. Edellisen kerran Zandvoortissa sanottiin, että on olemassa olosuhteet, jotka saattavat ohittaa säännöksen, viittaa Mazepin tiimin sisäisiin ohjeisiin Crashille.

– Toinen puoli tallista päätti silloin käyttää sitä ja minusta tuntui, että se pilasi aika-ajoni, mölyää venäläinen.

– Tallikaverillani oli vapaata tilaa edessä, eikä mennyt niin kovaa kuin olisi voinut, joten ajattelin sen olevan sitä, mitä hän tarvitsee valmistaakseen omat renkaansa.

Mazepinin mukaan hänen olisi itse pitänyt mennä lujempaa saadakseen omat renkaansa toimintakuntoon, mutta talli kielsi häntä ohittamasta tallikaveriaan.

– Kunnioitan tallin käskyjä ja jäin taakse, joten ei se ole mikään iso juttu. Näyttää vain siltä, että toisella puolella tallia pätee erilaiset säännöt, kritisoi Mazepin vihjailevaan sävyyn talliaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.