Autocar-julkaisu raportoi aiemmin maanantaina, että saksalainen autovalmistaja Audi olisi ostanut McLaren Groupin. Nyt kuitenkin brittivalmistaja tyrmää väitteen kokonaan.

Brittitallin rahaongelmat eivät ole mikään salaisuus. Brittitalli joutui myymään suurosan tallin osakkeista sekä sähkökehitykseen keskittyvän osastonsa toiselle taholle viimeisen vuoden aikana.

McLaren kuitenkin kiistää väitteen, että valmistaja siirtyisi Audin omistukseen. Volkswagen Groupin alaisuudessa oleva Audi on ollut kiinnostunut liittymään kuninkuusluokkaan uuden voimanlähteen tullessa sarjaan kaudella 2026.

– McLaren Group on tietoinen mediaraportista, jossa kerrotaan McLarenin myynnin Audille. Tämä väite ei pidä mitenkään paikkansa ja etsimme keinoa saada jutun poistettua, McLaren kommentoi tiedotteessaan.

– McLarenin strategia on aina ollut pitää yllä jatkuvaa keskustelua sekä yhteistyötä relevanttien yhteistyökumppaneiden kanssa, joihin lukeutuvat myös muut autovalmistajat. McLaren Groupin omistuksessa ei ole kuitenkaan tapahtunut minkäänlaista muutosta.