Autocar-sivuston mukaan F1-sarjassa on tapahtunut jättikauppa. Sivuston lähteiden mukaan Audi on ostanut koko McLarenin turvaten brittitallin tulevaisuuden sekä varmistaen saksalaisvalmistajan pääsyn F1-sarjaan.

McLaren on operoinut todella suuren paineen alla varallisesti. Tallin rahatilanne on ajanut McLarenia todella vaarallisille vesille, vaikka talliin upotettiinkin 500 miljoonaa puntaa viime kaudella.

McLaren sekä Audi eivät kumpikaan suostu kommentoimaan mahdollista kauppaa. Jos osto tosiaan tapahtuu, niin antaisi se Audille toisen ”superauto” -valmistajan konserninsa alle Lamborghinin lisäksi. Kauppa ei kuitenkaan sisältäisi McLarenin sähköautotuotantoon erikoistuvaa osaa, sillä se kaupattiin kolmannelle osapuolelle aiemmin tänä vuonna.

Kauppa antaisi Volkswagen Groupille suoran pääsyn F1-sarjaan. Volkswagenin alaisuudessa toimiva Audi on silmäillyt mahdollista pääsyä kuninkuusluokkaan jo vuosia. Myös toinen Volkswagenin alaisuudessa operoiva valmistaja Porsche on neuvotellut mahdollisesta liittymisestä F1-sarjaan.