Lewis Hamiltonin ”rakettimoottori” ei ollut britin käytössä Qatarissa – ”Olemme säästäneet sen kahteen viimeiseen kilpailuun”

Lewis Hamilton on ollut ilmiliekeissä kaksi viimeistä osakilpailua. Uskomaton ajo Brasiliassa sekä murskavoitto Qatarissa ovat tehneet brittikuskista jopa mestarisuosikin, kun kautta on jäljellä kaksi kilpailua.

Hamilton on edelleen Max Verstappenia perässä pisteissä. Qatarin ylikävelyn jälkeen Mercedes kuitenkin paljasti jotain huolestuttavaa Red Bullin kannalta. Hamiltonilla ei ollut käytössä Brasiliassa nähtyä ”rakettimoottoria”.

Saksalaistalli halusi säästää Hamiltonin voimanlähdettä kahteen moottorivoittoiseen kilpailuun, joten brittikuskilla oli käytössä vanhempi moottori Qatarissa. Datan perusteella Hamilton oli Brasiliassa suoranopeudessa noin 20 kilometriä tunnissa Verstappenia nopeampi.

Red Bullilla Hamiltonin voimanlähde on nimitetty ”rakettimoottoriksi”. Mersu-päällikkö Totot Wolff ottaa nimityksestä kaiken irti.

– Tuomme raketin takaisin nyt. Halusimme säästää sen kahteen viimeiseen osakilpailuun. Jos molemmat tallit selviävät Saudi-Arabiasta puhtain paperein, niin mestaruus ratkaistaan Abu Dhabissa, Wolff aloitti.

– Se kuka voittaa kauden viimeisen kilpailun on mestari.

Matemaattisesti Verstappen on ainoa kuljettaja, joka voi voittaa mestaruuden Jeddahissa. Hollantilaiskuljettaja tarvitsee 18 pistettä enemmän, kuin Hamilton.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.