Draama F1-mestaruustaistossa saa jatkoa – Max Verstappen on kutsuttu tuomariston eteen

© Kuva: Getty Images

MM-kärkinimi Max Verstappen on kutsuttu tuomariston eteen. Syyksi kansainväinen autoliitto FIA tiedottaa mahdollisen rikkeen lauantain aika-ajoissa. Hollantilaista epäillään tuplakeltaisten lippujen laiminlyömisestä Q3-sessiossa.

Viimeisellä yrityksellään parantanut Verstappen jäi reilusti Lewis Hamitonin kärkiajasta. Videomateriaalin perusteella Verstappen ei hiljentänyt vauhtia Pierre Gaslyn aiheuttamien keltaisten lippujen takia.

Kommunikointi vaaratilanteeseen liittyen oli kuitenkin heikkoa. Kaikissa valotauluissa ei keltainen väri välkkynyt. Sama päti kansainvälisessä TV-lähetyksessä. Päätöstä mahdollisesta tuomiosta ei kuitenkaan saada lauantaina. Verstappenin sekä tuomariston tapaaminen tapahtuu huomenna puoliltapäivin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.