Onko tässä lääke tulokaskuljettajan heikkoihin esityksiin? – Kotiin hankittu oma huippusimulaattori

Tulokaskuljettaja Yuki Tsunodan debyttikausi kuninkuusluokassa on ollut kaksijakoinen.

Japanilainen avasi kautensa vahvasti, mutta kauden edetessä virheet ovat lisääntyneet ja viime aikoina myös vauhdillisesti suoritustaso on ollut todella heikkoa.

AlphaTauri satsaa nuorukaiseen kunnolla ja aiemmin tänä vuonna Tsunoda muutti Italiaan lähelle tallin päämajaa, jotta hänelle saadaan istutettua F1-kuljettajan arkea ja rutiineja.

Italialaistalli kääntää kaikki kivet, jotta Tsunodalle saataisiin lisää vauhtia ja itseluottamusta autoonsa. Viimeisimpänä peliliikkeenä Tsunodalle on hankittu kotiinsa huippuluokan simulaattori, jolla japanilainen kykenee harjoittelemaan vieläkin ahkerammin.

– Olen ajanut runsaasti kierroksia, kertoo Tsunoda Motorsport.com -sivustolla.

– Se ei ole tietenkään samanlainen, jota Red Bull käyttää, mutta realistisin mahdollinen.

Tsunoda kertoo suurimman hyödyn tulevan simppelisti jo uusien ratojen opettelemisesta ja hän kykenee tiukalla hiomisella terävöittämään ajotyyliään.

– Edellisessä viidessä kisassa olen onnistunut tekemään tasaista jälkeä, mutta vauhti ja suorituskyky ei ole ollut vaaditulla tasolla, jatkaa nuorukainen.

– Toivottavasti pystyn parantamaan tulevana viikonloppuna ja olemaan kilpailukykyisempi, viittasi Tsunoda jo viikonvaihteen Turkin osakilpailuun.

Yuki Tsunoda on onnistunut tulokaskaudellaan tähän mennessä keräämään 18 MM-pistettä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.