Tiimin 15-vuotisen historian paras kausi – Pierre Gaslyn kohtalona on silti jatkaa sisartallissa

AlphaTaurin Pierre Gasly pätki perjantain aika-ajoissa jälleen kerran toisen Red Bull -autoista, kun ranskalaisen taakse jäi Red Bullin ykköstiimin Sergio Perez.

Viime vuonna Gasly ajoi Italian GP:n voittoon Monzassa Red Bullin sisartallin autolla ja ranskalaiskuljettajan suoritukset ovat olleet viime kaudesta asti järjestäen huippua.

Gaslyn suoritukset eivät kuitenkaan vakuuttaneet Red Bull -pomoja sen vertaa, että he olisivat nostaneet hänet takaisin Red Bullin ykköstiimiin ensi kaudeksi. Ranskalainen ajaa ensi kaudellakin AlphaTaurin väreissä.

Ranskalainen avautuikin jo tilanteesta Canal Plussalle ja napautti samalla pienen kuitin Perezin suuntaan. Kaksi vuotta hänen Red Bull -pestinsä jälkeen Gasly on tehnyt lähestulkoon kaiken oikein ja saavuttanut AlphaTaurilla tuloksia, joihin ei kuka tahansa olisi pystynyt.

25-vuotias ranskalainen ajaa tallinsa 15-vuotisen historian parasta kautta ja on napsinut jatkuvasti hyviä pistesijoja. Ranskalaisen puheiden perusteella hän olisi ehkä luullut, että kutsu olisi jälleen käynyt Red Bullin ykköstiimiin takaisin Max Verstappenin tallikaveriksi.

Monien asiantuntijoiden mielestä paikka AlphaTaurilla saattaa olla itseasiassa parempi kuin penkki hollantilaisen tallikaverina. Perez on ollut tällä kaudella varsin tuulisella paikalla helisemässä Verstappenin aisaparina.

– Se on hieman surullista ja turhauttavaa, mutta toisaalta taas asiat vain ovat, kuten ovat, kommentoi Gasly tilannettaan.

Pierre Gasly majailee tällä hetkellä hienosti kahdeksantena MM-pisteissä kerättyään kunnioitettavat 66 pistettä. Perjantain aika-ajoissa ranskalainen säväytti jälleen, ollen kuudes.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.