Sergio Perez ei osoittele ketään sormella – ”Maksoin vain hinnan ollessani viimeisenä”

Red Bull -kuljettaja Sergio Perez ei usko Lewis Hamiltonin olleen syypäänä siihen, ettei meksikolainen ehtinyt viimeiselle aikakierrokselleen Unkarin GP:n aika-ajoissa.

Molemmat Red Bullit olivat pakan hännillä lähdettäessä viimeisille vedoille. Kansainvälinen ohjaaja herkutteli tilanteella ja alkuun näytti siltä kuin Hamilton olisi tahallaan hidastellut Max Verstappenin ja hänen tallikaverinsa edessä.

Meksikolaiskuljettajan mielestä Hamilton ei kuitenkaan ajanut tarpeettoman hitaasti, jonka myös Mercedes aika-ajojen jälkeen vahvisti. Britin lämmittelykierros ennen viimeistä vetoa oli nopeampi kuin hänen aiemmat kierroksensa ennen aikakierroksiaan.

– En ole katsellut sitä sen tarkemmin, mutta mielestäni Hamiltonilla oli ihan normaali ero edellä menneeseen Valtteri Bottakseen, sanoi Perez aika-ajojen jälkeen.

Red Bull -kuljettajan mukaan Mercedesten edellä ajaneet autot hidastivat merkittävästi vauhtiaan, jonka johdosta myös mustat autot joutuivat hölläämään.

– Jotain siellä täytyi tapahtua, luulen jonkun pudonneen merkittävästi Pierre Gaslyn kyydistä. En usko, että peräpään autot jarruttelivat enemmän, analysoi meksikolainen.

– Uskoakseni Hamiltonilla oli ihan normaali ero eteenpäin ja minä vain maksoin hinnan ollessani sen junan viimeinen auto, lisäsi Perez.

Sergio Perez lähtee klo 16 alkavaan Unkarin GP:seen neljännestä lähtöruudusta. Valtteri Bottas starttaa eturivistä Hamiltonin viereltä ja Kimi Räikkönen on ruudussa 13. Koko lähtöjärjestyksen näet tästä.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004