Sebastian Vettel paljastaa suosikkinsa tämän kauden mestariksi – Taustalla yksinkertainen selitys

© Kuva: Getty Images

Aston Martinia kuskaava Sebastian Vettel toivoisi Red Bullin Max Verstappenin vievän tittelin nimiinsä tällä kaudella.

Saksalainen on moneen kertaan sanonut hänen idolinsa olleen aina legendaarinen Michael Schumacher ja Vettel toivookin Verstappenin vievän mestaruuden ihan vain siksi, jotta hänen seitsemän maailmanmestaruutta pysyisi vieläkin historian kirjoissa ykkösenä.

Lewis Hamilton jakaa tällä hetkellä mestaruuksien määrän piikkipaikan Schumacherin kanssa. Hamiltonilla on vielä uransa aikana aikaa tuo ennätys rikkoa, mikäli se ei tänä vuonna onnistu, mutta Vettel haluaisi sen ainakin vuoden verran vielä pysyvän keulilla.

– Olisin iloinen, mikäli Max veisi mestaruuden tänä vuonna, sanoi Vettel Bildille.

– Se tarkoittaisi sitä, että Michaelin seitsemän mestaruutta olisi vieläkin ennätys. Hän on minun sankarini, kuten kaikki tietää ja siksi olisi hienoa, mikäli Max onnistuisi sen tekemään.

Itse neljästi mestaruuteen ajanut Vettel taisteli Hamiltonin kanssa tittelistä kausina 2017-18, mutta Mercedes-tähti vei molemmilla kerroilla pidemmän korren. Saksalainen kertoo heillä olevan tiukoista kilpailuista huolimatta hyvät välit keskenään.

– Yksi asia on selvää minulle. Mikäli Lewis ottaa kahdeksannen tittelinsä, se todellakin ansaitsee runsaasti kunnioitusta, Vettel lisäsi.

Vain rohkelikot uskaltavat tällä hetkellä ennustaa tämän kauden maailmanmestaria, eikä Vettelkään lähde kyseiseen leikkiin mukaan. Yhden asian hän tosin osaa varmaksi ennustaa.

– En halua tehdä sitä, sanoi Vettel kysymykseen tämän kauden mestarista.

– Tiedän vain, että minä en sitä tällä kaudella tee, heitti saksalainen humoristiseen tyyliinsä.

Sebastian Vettel on ajanut heikon alkukauden jälkeen muutamia hyviä kisoja. Nelinkertainen maailmanmestari on tällä hetkellä MM-pisteissä kymmenentenä, kaksi sijaa ja 12 pistettä hänen tallikaveriaan Lance Strollia edellä.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004