Max Verstappenilla oli hytti täynnä käsiä – Pisteen saanut hollantilainen kiitteli kilpaveljensä toimintaa

© Kuva: Getty Images

Max Verstappenilla oli epäonninen iltapäivä Unkarissa.

Avauskierroksen ketjukolariin joutunut hollantilainen joutui koko kisan taistelemaan haavoittuneella Red Bull -autollaan. Verstappenin työ ei valunut täysin hukkaan, sillä hollantilainen onnistui saavuttamaan yhden MM-pisteen tililleen.

Verstappenilla on takanaan kaksi surkeaa kisaa, joista saaliina vain yksi piste. Molemmissa kisoissa syypää laihaan suoritukseen on ollut Mercedes-auto. Siitä huolimatta Red Bull -kuljettaja pitää päänsä ylhäällä sanoen, ettei mitään olla vielä menetetty, vaikka Lewis Hamilton siirtyikin MM-sarjan johtoon.

– Se oli täysin Bottaksen vika ja sen takia minutkin otettiin ulos. Se on aivan pe*seestä, että kahdessa kisassa peräkkäin sinulla on huonoa tuuria, aloitti hollantilainen.

– Minulla oli niin paljon vaurioita, etten olisi pystynyt mitenkään tehdä enempää. En pystynyt tekemään mitään. En voinut jarruttaa, renkaat menivät koko ajan lukkoon ja sitten se yliohjasi tai aliohjasi, jatkoi Verstappen.

– On aina parempi yrittää ottaa edes yksi piste kuin luovuttaa. Yrität aina kuitenkin parhaasi. Tämä oli uskomattoman vaikeaa.

Red Bull -kuljettaja jakoi myös kiitosta Alpine-tallin Fernando Alonsolle, sillä hänen taistelunsa Lewis Hamiltonia vastaan viivytti brittikuljettajan voittojahtia, eikä Hamilton Alonson ohitettuaan ehtinyt enää taistella kilpailun voitosta.

– Kyllä, hän teki sen erittäin hyvin, kehui Verstappen kilpaveljeään.

– Olisin halunnut lähteä lomalle hieman eri tavalla, mutta mitään ei olle vielä menetetty ja jatkamme taistelua, sanoi Verstappen.

Lewis Hamilton nousi MM-sarjan kärkeen ja Max Verstappen on nyt toisena. Brittikuljettajan etumatka on kuusi pistettä.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004