Lewis Hamiltonin sekä Max Verstappenin välinen mestaruustaisto puhututtaa myös kesätauolla. Juuri ennen lomaa nähdyt kaksi osakilpailua aiheuttivat harmaita hiuksia Red Bullilla.

Kilpailija Mercedes kolaroi energiajuomatallin kanssa kahdessa peräkkäisessä kilpailussa. Tämän seurauksena talli menetti johtonsa molemmissa pistetaulukoissa. Tämä jos mikä sai tallin suorasanaisen neuvonantaja Helmut Markon tulistumaan.

– Totta kai olen vihainen, se tapahtui jo toista viikoa peräkkäin, Marko kommentoi GpFans-sivuston mukaan Valtteri Bottaksen kolarista.

Sergion vahingot olivat jättimäiset, ja hänen moottorinsa on tuhottu. Max pystyi jatkamaan, mutta hän ei vahinkojen takia ollut kilpailukykyinen.

– Samalla menetimme johtomme MM-sarjoissa. Jo toista viikkoa putkeen Mercedes kolaroi meidät ulos kilpailusta, raivostuttavaa.

Samalla Marko paljastaa, että MM-kilpailijat Hamilton sekä Verstappen eivät enää ole väleissä keskenään.

– Asioista pitää päästä yli ja keskittyä seuraavaan kilpailuun, mutta se on varmaa, että heidän välinen suhteensa oli siinä, Marko kommentoi viittaamaalla Silverstonen yhteenottoon.