Helmut Marko paljasti kuskipäätösten aikataulun – Uutisia luvassa sittenkin jo pian?

© Kuva: Getty Images

Red Bullin neuvonantaja Helmut Marko sanoo, että Red Bullin sekä AlphaTaurin kuljettajakokoonpanot lyödään lukkoon jo pikaisella aikataululla.

Vielä hieman yli viikko sitten Marko kertoi päätösten venyvän mahdollisesti jopa joulukuulle saakka, mutta energiajuomajättien leirissä aiotaan sittenkin painaa kuskipäätösten osalta enemmän kaasua.

Red Bullin kuljettaja-akatemian pomona kovakätisen maineen saaneella Markolla on päässään raavittavaa, sillä Red Bullin toisen kuljettajan kiinnittäminen tuntuu olevan vuodesta toiseen hankala tehtävä.

Sergio Perezin toivottiin tuovan ratkaisun Red Bull -tallin ongelmaan sen jälkeen, kun Pierre Gasly sekä Alexander Albon eivät suoriutuneet toivotulla tavalla. Meksikolaisella on tältä kaudelta taskussaan yksi voitto, mutta seassa on myös runsaasti huonoja kisoja, jonka vuoksi hänen paikkansa ei ole kiveen hakattu.

AlphaTaurin uskotaan jatkavan edelleen Gaslyn ja tulokaskuski Yuki Tsunodan voimin, joten katseet kääntyvätkin jälleen kerran Red Bullin ykköstiimin suuntaan. Marko paljasti thejudge13.com -sivuston mukaan heillä olevan Perezin lisäksi muita vaihtoehtoja, ja että he tekevät lopullisen päätöksen jo seuraavan kahden kilpailun aikana Belgiassa tai Hollannissa.

– Se mitä voin kertoa teille, on se, että meillä on vaihtoehtoja, mutta en nimeä ketään, aloitti Red Bull -pomo.

– Ensimmäinen aikomuksemme on jatkaa niiden neljän kuljettajan kanssa, jotka meillä jo ovat. Julkistaminen tulee tapahtumaan Spassa tai sitten Zandvoortissa, mikäli jäämme jälkeen, paljasti Marko.

– Se mikä on varmaa, on meidän julkistavamme kaikkien neljän kuljettajamme nimet Red Bullille ja AlphaTaurille, jatkoi Marko.

Itävaltalaispomo avasi syitä Perezin vaikeuksille ja joidenkin korvaan ne saattavat kuulostaa tutulta jo Gaslyn sekä Albonin ajoilta.

– Hän on yrittänyt löytää sopivia säätöjä itselleen sen sijaan, että käyttäisi Maxin säätöjä. Maxia ei kiinnosta, jos auto lähtee hieman yliohjaamaan nopeissa mutkissa, mutta meidän toisilla kuljettajilla se on tuntunut olevan ongelma, sanoi Marko.

– Perez on kokenut saman. Hän on yrittänyt omia säätöjään, mutta ne eivät ole toimineet, joten se on todellinen päänsärky.

 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.