F1-sarjan kuljettajamarkkinat odottavat tällä hetkellä Mercedeksen päätöstä toisen kuljettajan paikasta. Tallipäällikkö Toto Wolffin kohdalla paikasta taistelevaat Valtteri Bottas sekä George Russell.

Entinen F1-kuljettaja Ralf Schumacher uskoo, että nuoren Russellin siirto saksalaistalliin on jo varmaa. Saksalaisen mukaan Wolff kuitenkin etsii aktiivisesti Bottakselle uutta tallia kuninkuusluokassa. Samalla hän sivuuttaa entisen F1-mestari Jacques Villeneuven väitteen, että Lance Stroll olisi Mercedeksen uusi kuljettaja.

– Stroll sekä Wolff ovat hyviä ystäviä, se on totta. Mutta en usko lainkaan, että hänellä olisi vaikutusvaltaa Mercedeksellä. Se on Russellin paikka. Viime viikon testi sen kertoi, Schumacher kommentoi Auto Bildille.

– Toto yrittää varmasti siirtää Bottasta toiseen talliin. Näen Alfa Romeon sekä Williamsin vahvana kandidaattina. Mutta ei pidä unohtaa tallin linkkiä Aston Martinille.

Alfa Romeo sekä Williams eivät ole julkistaneet yhtäkään kuljettajaa tulevalle kaudelle. Sebastian Vettelillä sekä Strollilla on sopimukset Astonin kanssa, mutta kuten viime kaudella Sergio Perezin kohdalla nähtiin, tilanteet voivat muuttua nopeasti.