Red Bull -pomolta kova piikki Lewis Hamiltonin suuntaan – väittää hallitsevan mestarin tuhonneen nuoren kuljettajan F1-uran

© Kuva: Getty Images

Red Bullin sekä Mercedeksen välinen sanasota on jatkunut tulisena läpi kauden 2021. Omassa luokassaan kisaavat mestarikandidaatit eivät ole kuitenkaan ensi kertaa sanaharkassa kuluvan kauden aikana.

Molemmat RB ja Mercedes eivät ole säästelleet sanoissaan kritisoidessaan toista. Nyt tuoreimman piikin kilpailijan suuntaan antoi suorasanainen Red Bull -pomo Helmut Marko.

Markon mukaan täksi kaudeksi F1-sarjasta pudotettu Alexander Albon menetti uransa suunnan Mercedes-kuski Lewis Hamiltonin tempun vuoksi. Hallitseva mestari teilasi nuorukaisen pois radalta viime kauden avauskilpailussa.

– Se oli hetki, kun Hamilton pilasi Albonin uran. Hän olisi voittanut sen kisan, jos Hamilton ei olisi törmännyt häneen, Marko kertoo Motorspor.totalin mukaan.

– Olisimme saattaneet katsoa hänen tilannettaan uudestaan sen jälkeen. Loistava suoritus heti kauden alkuun nostattaa itseluottamusta, joten suorituksetkin olisivat varmasti muuttuneet.

Marko on silti tyytyväinen nuoren kuljettajansa panokseen Red Bullin simulaattorikuljettajana.

– Albon on ollut loistava simulaattorissa. Olemme muutenkin tyytyväisiä hänen suorituksiinsa. Hän testasi juuri Pirellille. Haluamme pitää hänet Red Bull -perheessä, mutta jos hän saa tarjouksen muualta, niin emme aio estää häntä.

Albon menetti kisapaikkansa Sergio Perezille täksi kaudeksi. Kaksi vuotta F1-sarjassa kurvaillut thaikuski nappasi kaksi palkintosijaa RB:n riveissä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.