Red Bullin Max Verstappen oli Steiermarkin perjantain toisten vapaiden harjoitusten nopein. Verstappen piti kovinta kyytiä myös perjantaipäivän ensimmäisessä harjoitussessiossa.

Mercedes-kuskien vauhti ei päivän toisessa harjoituksessa ollut lähelläkään Verstappenia. Lewis Hamilton oli neljän kymmenyksen päässä neljäntenä, kun taas Valtteri Bottas jäi lähes sekunnin päähän ja sijalle kaksitoista.

Bottaksen harjoitus sai myös nolon käänteen session loppupuolella, kun suomalaiskuski pyöräytti autonsa ympäri varikkosuoralla lähdettyään pilttuusta.

Juttu jatkuu twiitin jälkeen

Formula 1

@F1
Valtteri Bottas spins in the pit lane after being released

He does very well to keep the car under control and avoid the barriers. He's helped by the McLaren team and he's now back on track

#StyrianGP 🇦🇹 #F1

Ensimmäisessä harjoituksessa peräti toiseksi nopein ollut Alpha Taurin Pierre Gasly ei päässyt radalle lainkaan toisessa harjoituksessa. Ranskalaisen autossa havaittiin ennen sessiota moottoriongelma.

Kärkikolmikon Verstappenin takana täydensivät hieman yllättäen McLarenin Daniel Ricciardo ja Alpinen Esteban Ocon.

Huomionarvoista oli Alfa Romeoiden kova suora vauhti. Antonio Giovinazzi kirjautti päivän kovimmat suoravauhdit ennen tallikaveriaan Kimi Räikköstä.

Formula 1

@F1
🏁 END OF FP2 - TOP 10 🏁

1 VER
2 RIC
3 OCO
4 HAM
5 ALO
6 VET
7 NOR
8 STR
9 PER
10 GIO

#StyrianGP 🇦🇹 #F1