Red Bullin Max Verstappen oli nopein tallin kotiradalla Red Bull Ringillä Steiermarkin GP:n ensimmäisissä harjoituksissa.

Red Bullin ohella myös sen kakkostalli Alpha Tauri oli hyvässä vauhdissa. Ranskalaiskuljettaja Pierre Gasly oli koko treenin toiseksi nopein ja Yuki Tsunoda Mercedes-kuskien jälkeen viidentenä.

Valtteri Bottas oli tuloksellisesti Mersuista huonompi jääden neljänneksi, mutta suomalainen kellotti ykkös- ja kakkossektorissa harjoituksen nopeimmat sektoriajat. Kolmannessa sektorissa parhaan ajan kirjautti lähes puoli sekuntia Mersuja nopeampaa ajanut Verstappen.

Kimi Räikkösen autoa ensimmäisessä harjoituksessa ajanut Alfa Romeon testikuljettaja Robert Kubica ei löytänyt kunnolla rytmiä. Hänen taakseen jäi vain Haas-tulokas Nikita Mazepin. Kubica hävisi toisella Alfa Romeo -kuskille Antonio Giovinazzille 1,2 sekuntia.

Perjantain toinen harjoitus ajetaan kello 16.