Valtteri Bottas pääsee tallipäällikkönsä puhutteluun Lewis Hamiltonin pidättelemisestä – ”Olisin kriittisempi, jos emme olisi voittaneet”

© Kuva: Getty Images

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff aikoo ottaa suomalaiskuljettaja Valtteri Bottaksen puhutteluun Espanjan GP:n tapahtumista. Suomalaiskuljettaja ei noudattanut tallimääräyksiään kilpailun loppupuolella, vaan pidätteli tallikaveriaan Lewis Hamiltonia tallin toiveista huolimatta.

Hamilton pääsi lopulta suomalaisen ohi suhteellisen helposti, ja ajoi lopulta kisan voittoon. Bottas kommentoi asiaa toteamalla, että hän on F1-sarjassa kisaamassa, eikä päästämässä muita hänen ohitseen.

– Kisakuljettajilla on omat vaistonsa. Olisimme toivoneet, että Lewis olisi päässyt ohi nopeammin, sillä hän oli eri strategialla. Mutta loppupeleissä saimme haluamamme tuloksen, Wolff kommentoi GPFans-sivustolle.

– Pystyn samaistumaan Valtterin mielentilaan, tämä päivä oli hänelle jälleen vaikea ja hän oli ärsyyntynyt. Jos tämä olisi maksanut meille voiton, niin olisin paljon kriittisempi. Nyt voimme kuitenkin oppia tästä.

– Aiomme kuitenkin keskustella aiheesta, mutta ystävällisellä tavalla. Valtteri on hyvässä paikassa henkisesti. Hänen vauhtinsa on todella hyvää.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004