Lando Norris naureskelee Red Bull -pomon syytöksille – ”Ne olivat melko hauskoja!”

© Kuva: Getty Images

McLarenin brittikuljettaja Lando Norris kertoo saaneensa hyvät naurut kuultuaan Red Bullin neuvonantaja Helmut Markon kommentit liittyen Portugalin GP:n aika-ajoihin.

Marko puhisi lauantaisen aika-ajon jälkeen, että McLaren-kuljettaja Norrisia olisi ohjeistettu tahallaan häiritsemään Max Verstappenin viimeistä aikakierrosta.

Norrisille kerrottiin tiimiradiossa, ettei ”tehdä muille mitään palveluksia”, viitaten Verstappenille mahdollisesti annettavaan vetoapuun suorilla. Vahvasti alkukauden ajanut britti oli tässä vaiheessa suorittamassa lämmittelykierrostaan ja lähdössä itse vasta viimeiselle vedolleen.

Norris teki työtä käskettyä, eikä auttanut, saatika häirinnyt millään tavalla hollantilaisen aikakierrosta. Red Bull -pomo näki tilanteen kuitenkin niin, että Mercedes olisi ohjeistanut heidän asiakastalli McLarenia häiritsemään kilpailijansa aikakierrosta. Norris itse kommentoi rempseään ja humoristiseen tyyliinsä Markon kommentteja.

– Näin nämä kommentit ja ne olivat melko hauskoja, kertoi Norris toimittajille Portimaossa.

– Jostain syystä hän syytti siitä vielä Mercedestä, joten minulla ei ole mitään hajua, että mistä hän puhuu. Miksi Mercedeksellä olisi tekemistä sellaisen asian kanssa?

Norris epäilee Markon olleen vain hieman ärsyyntynyt heidän tappiostaan Mercedekselle. Itävaltaiselta on ennenkin kuultu jokseenkin epämääräisiä kommentteja.

– Max ei menettänyt ensimmäisessä ja toisessa sektorissa yhtään aikaa. Hänen kierros meni pipariksi viimeisellä osuudella. Kaikki meni muutenkin hitaampaa toisilla vedoillaan, paitsi he jotka ajoivat ensimmäisen vetonsa käytetyillä kumeilla, sanoi Norris.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.