Lähde: Lewis Hamilton haluaa säätää uuden sopimuksensa kesällä – ”Emme halua joutua samaan tilanteeseen kuin viime tammikuussa”

© Kuva: Getty Images

Espajan GP:n voittanut Lewis Hamilton haluaa solmia jatkosopimuksensa Mercedeksen kanssa kesätauolla. Asiasta uutisoi brittisivusto BBC.

Hamiltonin aiemmat sopimusneuvottelut tallin kanssa venyivät pitkälle tammikuun puoliväliin. Talli sekä kuljettaja eivät olleet suunnitellut tätä, mutta brittikuskin yllättävä koronavirustartunta viivästytti neuvotteluja huomattavasti.

Nyt Hamilton haluaa välttää kyseisen mahdollisuuden ja palata neuvottelupöydän ääreen jo muutaman kuukauden päästä. Britti solmi vain vuoden mittaisen sopimuksen alkuvuodesta.

– Emme halua kiirehtiä, mutta meidän täytyy olla järkeviä ja aloittaa ne neuvottelut ajoissa. Asia ei ole simppeli, mutta se pitää tehdä ajoissa ilman, että se vaikuttaa todelliseen tavoitteeseemme, Hamilton kommentoi brittimedialle.

– Emme halua olla enää siinä tilanteessa, missä olimme tammikuussa. Se pilasi koko talveni, enkä usko, että Totokaan sai pahemmin rentouduttua.

– Meillä on 19 kisaa jäljellä, mutta olisi hienoa saada jotain konkreettista sovittua tauon aikana. Silloin meidän kaikkien tulevaisuuden kuvamme olisi kirkkaampi, Hamilton linjaa.

F1-sarjan kesätauko vietetään tänä vuonna elokuussa. Belgian osakilpailun sekä Unkarin kisaviikonlopun välissä on kolme viikkoa. Tänä aikana tallit pakotetaan sulkemaan tehtaansa ja antamaan työntekijöillensä lomaa ankarasta F1-arjesta.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille