F1-pomo uskoo Lewis Hamiltonin sekä Max Verstappenin jättikolarin olevan vain ajan kysymys – ”Lewiksellä on ollut todella helppoa viime vuosina”

McLaren-pomo Zak Brown uskoo, että Lewis Hamiltonin sekä Max Verstappenin yhteentörmäys kilpailussa on vain ajan kysymys. Alkukauden perusteella näyttää siltä, että kaksikko tulee ratkaisemaan kuljettajien maailmanmestaruuden tänä vuonna.

Brown perustaa väitteensä siihen, että Hamiltonilla on ollut suhteellisen helppoa kilpakumppaneidensa suhteen viime vuosina. Brittiä ei ole haastettu kunnolla sitten Nico Rosbergin.

– Kahden kuljettajan välinen kilpailu on loistavaa sarjan viihdyttävyydelle. Me tietysti toivomme, että heidän kamppailunsa avaa meille mahdollisuuden loistaa. Minusta heidän kolarinsa avausmutkassa on vain ajan kysymys. En usko kummankaan jatkavan kilpailuaan siitä, Brown kommentoi PlanetF1-sivuston mukaan.

– Heidän välinen kilpailunsa on hyväski kaikille. Lewiksellä on ollut todella helppoa Mercedeksellä, poislukien Rosbergin mestaruusvuoden. Max on saanut Lewiksen nostamaan tasoa, vaikka hänen ei välttämättä edes tarvitsisi.

– Lewis on loistava kuljettaja. Hän osaa vaania iskupaikkaa rauhassa, eikä kiirehdi ohituksiin. Hänen kokemuksensa on ollut hienosti esillä alkukaudella.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille