Alpine paljastaa neuvottelevansa alkukauden yllättäjän kanssa ensi kauden ajopaikasta – jääkö huippukuski ilman sopimusta?

© Kuva: Getty Images

Alpine on Motorsport.comin mukaan pitkällä jatkosopimusneuvotteluissa ranskalaiskuski Esteban Oconin kanssa. Alkukaudella mainiosti kurvaillut 24-vuotias on toistaiseksi peitonnut uuden tallikaverinsa Fernando Alonson selvästi.

Tämä uutinen on iso kolaus Alpha Tauri -kuljettaja Pierre Gaslylle. Ranskalainen on ollut tyytymätön kohteluunsa Red Bullin toimesta. Gasly etsii pakokeinoa organisaatiosta, sillä hänen jatkosopimuksensa energiajuomaorganisaatiossa ei ole varmaa.

Nyt Alpinen toimitusohtaja Laurent Rossi kuitenkin paljastaa, että talli haluaa pitää nykyisen kuljettajakaksikkonsa myös ensi kaudella.

– Emme etsi tällä hetkellä kuljettajia tallimme ulkopuolelta. Tällä hetkellä harkitsemme Estebania. Fernandon sopimus kattaa ensi kauden. Jos haluamme jatkaa tällä momenttumilla, niin aiomme pitää molemmat kuljettajat, Rossi kommentoi Grandpxnews-sivuston mukaan.

– Pierre on loistava kuljettaja, mutta emme tällä hetkellä neuvottele hänen kanssaan.

Oconin jatko ranskalaistallissa ei kuitenkaan ole Alpinen käsissä. Ranskalaiskuski on Mercedeksen omaisuutta, joten hän on teoriassa vain lainalla.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.