Valtteri Bottas ei voi uskoa George Russellin syytöksiä hirmukolarin jälkeen – ”Anteeksi, taisin unohtaa foliohattuni”

© Kuva: Getty Images

Valtteri Bottas ei meinannut uskoa George Russellin väitettä kaksikon hirmukolarin jälkeen. Russell vihjasi, että Bottas ei olisi puolustanut paikkaansa niin aggressiivisesti, jos kyseessä olisi ollut toinen kuljettaja.

Russell on Mercedeksen junioriohjelman kirkkain tähti. Hänen sopimuksensa Williamsilla päättyy tähän kauteen, joten Russell tavoittelee paikkaa Mercedeksellä.

Bottas ei kuitenkaan allekirjoittanut Russellin väitettä. Suomalaisen mukaan hän olisi voinut halutessaan puolustaa vieläkin aggressiivisemmin.

– Anteeksi, taisin unohtaa foliohattuni jonnekkin. Tuo on aikamoinen teoria, Bottas naureskelee Russellin kommentteja Motorsport.comille.

– Minä puolustan tuolla tavalla jokaista kuljettajaa vastaan. Olisin voinut halutessani olla vielä enemmän aggressiivisempi.

– Minua ei huvita menettää sijoituksia kellekkään, joten tein vain sitä, minkä parhaaksi näin. Hän ajoi märälle puolelle rataa vaikka tiesi riskit. Enkä minä aio siirtyä pois hänen tieltään, jotta hän saisi kuivan kohdan.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.