Viime viikolla kilpurinsa julkaisseen F1-tallin auto lähes tyhjänä sponsoritarroista – ”Meiltä on ilmoituksia tulossa”

© Kuva: Getty Images

Williams julkisti uuden FW43B-nimeä kantavan kilpurinsa viime viikon perjantaina.

Monet ihastelivat uutta tyylikkään sinistä väritystä, mutta samalla myös jotkut saattoivat ihmetellä, kuinka vähän heidän uudessa autossaan on sponsoritarroja. Esimerkiksi moottorikate ja sivuponttoonit kiilsivät tyhjyyttään.

Williams on kolmena edelliskautena sijoittunut valmistajien MM-sarjan viimeiseksi. Toimitusjohtaja Jost Capiton mukaan ei ole kuitenkaan syytä huoleen, sillä legendaariselta brittitallilta on odotettavissa ”lukuisia ilmoituksia.”

– Olemme saaneet hyviä kumppaneita mukaan ja meiltä on kohta runsaasti ilmoituksia tulossa, kertoi Capito.

Williamsin F1-talli siirtyi viime kauden aikana Dorilton Capitalin omaisuuteen, kun Williamsin perhe äänesti tallin myymisestä. Uuden omistuksen alaisuudessa heillä onkin nyt kova työ ylläpitää legendaarista brändiä, mutta samalla luoda omaa strategiaa tiimin johtamiseksi, ja ennen kaikkea saavuttaakseen menestystä.

– Olemme realistisia, sillä menestykseen ei ole oikotietä. Etenemme askel kerrallaan palauttaaksemme tämän upean tiimin takaisin sarjan kärkeen, jatkoi Capito.

Monet tallit valmistautuvat kovaa vauhtia tulevaan kauteen, samalla jo siirtäen resurssejaan kohti kauden 2022 täysin uusia autoja ja sääntömuutoksia. Williams ei ole tässä tapauksessa poikkeus.

– Kilpailemme niin kovaa kuin pystymme tulevalla kaudella, vaikka meidän katseet ovatkin jo todella pitkällä kaudessa 2022, sanoi Capito.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004