Alfa Romeon tallipäälliköllä luja usko Ferrariin – ”Olemme oikealla polulla”

© Kuva: Getty Images

Ferrari valaa alkavan F1-kauden alla uskoa asiakastalleihinsa Haasiin ja Alfa Romeoon. Italialaiset ovat työskennelleet ahkerasti jättääkseen viime kauden pettymyksen taakseen, ja saadakseen uuden voimayksikkönsä kilpailijoidensa tasolle.

Maanantaina Alfa Romeon tallipäällikkö Frédéric Vasseur kertoi uuden auton julkistustilaisuuden yhteydessä toivovansa Ferrarin uuden voimayksikön nostavan heidät takaisin tiukkaakin tiukempaan keskikastin taistoon.

– Meillä oli talvella pitkä tapaaminen, jotta saisimme ongelmakohdat ratkottua täksi kaudeksi. Olemme oikealla polulla ja yhteistyömme sujuu hyvin, sanoi Vasseur.

Vasseur kertoi myös, että vaikka Ferrarin alitehoinen voimayksikkö esitti suurta roolia heidän viime kauden autonsa suorituskyvyssä, oli heillä ongelmia myös oman autonsa kanssa. Tänä vuonna tavoitteena onkin, että uusi C41-ajokki pystyy nousemaan yhdessä Ferrarin paremman voimayksikön kanssa takaisin keskikastiin.

Pitkään moottoriurheilun parissa työskennellyt 52-vuotias ranskalainen puhui myös hieman täksi kaudeksi voimaantulleista sääntömuutoksista.

– Meillä on joitakin rajoituksia ja muutoksia tälle kaudelle etenkin aerodynamiikan osalta, mutta uskon vahvasti, että olemme tehneet sillä osa-alueella hyvää työtä,

– Pelkästään auton kehittäminen ei auta, vaan täytyy tehdä parempaa kehitystyötä kuin muut. FIA päätti täksi kaudeksi yrittää hidastaa autoja, mutta uskon, että olemme saaneet hyvin tuota menetettyä aerodynaamista pitoa takaisin, muotoili Vasseur.

 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.