Valtteri Bottas hämmästeli Bahrainin F1-radan outouksia – ”Mikki Hiiri -rata”

© Kuva: Getty Images

Mercedeksen suomalaistähden Valtteri Bottaksen mukaan Sakhirin ulkoradan erikoinen profiili tekee kisastrategian valinnasta haastavaa.

Bahrainissa ajetaan tänä viikonloppuna toista kertaa putkeen formula ykkösiä. Tällä kertaa kisataan kuitenkin hieman erilaisilla puitteilla, sillä käytössä on Sakhirin moottoriradan lyhyempi ”ulkorata”.

Ulkoradan kummallista luonnetta on hämmästelty useaan otteeseen formulaväen keskuudessa. Muun muassa Red Bullin hollantilaispilotti Max Verstappen tyrmäsi radan täysin ajokelvottomaksi F1-kilpureille.

Bottaskin myöntää Sakhirin tarjoavan varsin kimurantteja haasteita taktiikoiden ja strategioiden suhteen.

– On mukava olla paalulla ja lähteä siitä eteenpäin. Jää nähtäväksi (mitä nyt käy). Tämä tuntuu vieläkin hieman Mikki Hiiri -radalta. Se on aika töyssyinen ja kiemurainen. Näemme huomenna, mitä tapahtuu, suomalainen pohdiskeli.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.