Valtteri Bottaksen Sakhirin osakilpailu jätti paljon toivomisen varaan. Suomalainen jäi jälleen kärkikolmikon ulkopuolelle. Kaiken lisäksi uusi tallikaveri George Russell oli peittoamassa Bottasta ennen kilpailun pilannutta varikkojupakkaa.

Bottas oli suorapuheinen kilpailun jälkeen. Suomalainen myönsi, että tulos olisi näyttänyt pahalta huonosta varikkopysähdyksestä huolimatta .

– Jos ei ole perillä asioista, niin saatoin näyttää todelliselta idiootilta, joten se ei ole hyvä juttu. Mutta ne ketkä tietävät näkivät suorituksen ja tajuavat, että tulos olisi saattanut olla erilainen, Bottas kertoi Motorsport.comin mukaan.

– Kisa oli siltä osin minulle todella huono. Ihmisten on helppo sanoa, että uusi tyyppi tuli talliin ja voitti kaverin, joka on ollut tallissa vuosia. Se ei ole ideaalia.

– Ensimmäisellä stintillä ratapositio oli tärkeää, joten huono lähtö ei ollut hyvä minulle. Mutta kovemmalla seoksella kuroin eroa häneen kiinni reilusti. Se tuntui paremmalta ja suunnitelmamme oli ohittaa hänet lopussa.

– Lopussa oli tietysti se virhe tallilta, mikä maksoi kilpailun. Vanhat renkaat tuntuivat karsealta, tilanne oli kuin painajaisesta, Bottas päättää.