F1-sarjan turva-auton kuljettaja Bernd Mayländer kertoi toivoneensa Mick Schumacherin päätyvän Alfa Romeolle Haasin sijaan.

Seitsenkertaisen F1-maailmanmestarin pojan urasta on spekuloitu jo vuosia. Moni odottaa saksalaisnuorukaisen nousevan autourheilun kuninkuusluokkaan ensi vuonna.

Schumacherin odotettiin alun perin menevän Ferrarin yhteistyötallin Alfa Romeon riveihin kokeneen Kimi Räikkösen tallipariksi. Sveitsiläiset ilmoittivat kuitenkin hiljattain jatkavansa ensi kaudellakin Antonio Giovinazzin ja Räikkösen kanssa.

Näillä näkymin huippulupaus pestataan Ferrarin toiselle liittolaiselle Haasille. Vaikka Mayländer ei pistäkään siirtoa pahakseen, piti hän silti Alfa Romeota Schumacherille parempana vaihtoehtona.

– Haas on hyvä paikka aloittaa tulokkaana. itse olisin halunnut mieluummin nähdä hänet Alfa Romeolla, sillä he ovat hieman lähempänä Ferraria. Tämä on kuitenkin hyvä alku, konkarikuski arvioi Sport1.de-sivustolle.

Günther Steiner (Haasin tallipäällikkö) on loistava tyyppi, jonka kanssa hän voi rakentaa jotain kaunista, Mayländer vakuutti.