F1-mestari muisteli aikaa, jolloin Lewis Hamilton oli kuin Valtteri Bottas – ”Maksoi hänelle silloin voittoja”

© Kuva: Getty Images

Entisen F1-maailmanmestarin Jenson Buttonin mukaan Lewis Hamilton oli aikoinaan yhtä virhealtis kisamitalla kuin nykyinen Mercedeksen talliparinsa Valtteri Bottas.

Jo seitsemättä kuninkuusluokan MM-titteliään lähentelevä Hamilton on formulakonkari Buttonille tuttu mies. Brittikuski ajoi maanmiehensä kanssa McLarenilla kolme vuotta yhdessä ennen Hamiltonin hyppyä Mercedekselle.

Vielä uransa alkuaikoina Hamiltonin otteet radalla eivät olleet aivan saman tason ylivoimaista paahtoa kuin tänä päivänä. Tuolloin englantilainen oli nopea harjoituksissa ja aika-ajoissa, mutta päätyi tyrimään harmillisen usein varsinaisessa kilpailussa.

– Jos vertaa hänen kisavauhtiaan Valtterin Bottaksen vauhtiin, näkee aivan eri Lewisin kuin minä koin itse aikoinaan. Silloin hän oli hieman samanlainen kuin Valtteri on nyt – todella nopea aika-ajoissa, mutta kisan aikana tuli useampia virheitä, jotka maksoivat hänelle voittoja, Button muisteli Collecting Cars -podcastin haastattelussa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.