Valtteri Bottaksen tallipomo näkee F1:n yllä uhkakuvia – ”Maat sulkevat ehkä rajansa”

© Kuva: Getty Images

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff pelkää Euroopan heikentyvän koronavirustilanteen alkavan haitata pian F1-sarjan toimintaa entisestään.

COVID-19-kriisin toinen aalto on yltynyt viime aikoina jatkuvasti yhä pahemmaksi. Todella rankasti tauti on riepotellut etenkin Eurooppaa, jossa tartuntoja todetaan tietyissä maissa päivittäin jopa kymmeniä tuhansia.

Pandemia on haitannut merkittävästi myös Formula 1 -kautta, mikä yritetään saada paketoitua joulukuussa.

Kauden ajaminen läpi keskellä koronavuotta on ollut jo itsessään tarpeeksi haastavaa. Nyt formulapiireissä aletaan olla kuitenkin jo huolissaan seuraavastakin kaudesta. Toisen aallon laantumisesta ei ole vielä juuri merkkejä, eikä kovasti kaivattua rokotetta saada aivan heti laajempaan levitykseen.

– Asiat ovat käymässä monimutkaisemmiksi. Sitä faktaa ei voi sivuuttaa, että luvut ovat nousussa. Se voi johtaa pisteeseen, missä jotkut maat sulkevat rajojaan. Se tulee tietenkin vaikuttamaan F1:een, Wolff pohti Motorsportin haastattelussa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.