Valtteri Bottaksen ajopaikkaa silmäilevä nuorukainen on vaarassa menettää pestinsä legendaarisessa brittitallissa

© Kuva: Getty Images

Mercedeksen tulevaisuuden lupaus George Russell on vaarassa menettää ajopaikkansa Williamsilla ensi kaudeksi uutisoi GpBlog.com.

Russell ajaa toista kauttaan brittitallissa, joka on kokenut suuria muutoksia rakenteellisesti kuluvana syyskautena. Williamsin-perhe siirtyi sivuun tallin toiminnasta ja ohjat on ottanut sijoitusyhtiö Dorilton Capital. Tämä tuo mukanaan mahdollisesti uuden suunnan tulevaisuudessa.

Vapaiden kuljettajamarkkinoiden kuumin nimi on tällä hetkellä Sergio Pérez. Meksikolainen menettää paikkansa Racing Pointilla ensi kaudeksi, mutta veteraanikuljettajan kiinnostus Formula 1 -sarjaan ei ole hiipunut.

Lähteiden mukaan Pérezin sopimus Haasin kanssa olisi lähellä, mutta tilanteeseen on tullut viime päivinä mutkia matkaan. Suurin näistä on Nikita Mazepinin mahdollinen palkkaus amerikkalaistalliin. Motorsport.com on myös uutisoinut, että Mazepinin isä Dmitry olisi halukas ostamaan tallin. Tämä voisi sulkea oven suoraan Pérezin nenän edestä.

GpBlogin mukaan meksikolaisen varasuunnitelma olisi Williams. Brittitallilla on kuitenkin sopimukset jo Russellin sekä tulokas Nicholas Latifin kanssa kaudelle 2021. Uusi omistus saattaa kuitenkin haluta hyödyntää Pérezin kokemusta sekä suurta sponsorimäärää ensi kaudelle.

Talli saa myös suuret tulos Latifin takaajilta, joten Russellin paikka saattaa olla vaarassa. Mercedeksen sekä Williamsin yhteistyö saattaa kuitenkin pelastaa nuorukaisen lähtöpasseilta.

Russell ei ole toistaiseksi onnistunut avaamaan F1-uransa pistetiliä, mutta lauantait ovat sujuneet nuorelta britiltä paremmin. Russell on jokaisessa aika-ajossaan peitonnut tallikaverinsa F1-tasolla.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.