Daniel Ricciardo toi Renault’n F1-tallille ensimmäisen palkintosijoituksen sitten vuoden 2011 Malesian GP:n. Tallipäällikkö Cyril Abiteboulia odottaa kuitenkin aivan jokin muu kuin samppanja. Ranskalainen joutuu ottamaan Ricciardon valitseman tatuoinnin palkintopallin johdosta.

Kaksikko löi vetoa aussin palkintosijasta kaudelle 2020 aiemmin viime vuonna. Asiasta uutisoitiin aiemmin, mutta tapaus nousi ajankohtaiseksi Eifelin GP:n tuloksen johdosta.

Abiteboul avasi vedon taustoja tuoreessa haastattelussaan Motorsport.comin kanssa.

– En ole ihan satavarma tästä kaikesta, minusta hän saa valita miltä tatuointi näyttää ja minä saan valita koon ja paikan.

– Tatuoinnit eivät oikein ole minun tyyliäni, mutta siksi tein vedon. Muistan sen illan Silverstonessa viime vuonna, silloin Daniel esitteli minulle hänen tatuointejaan.

– Sittein kysyin häneltä, että mitä se henkisesti vaatii, miten pääsit siihen tulokseen, että haluat tuon tatuoinnin. Sitten hän sanoi juuri kävelleensä yhden liikkeen ohi ja hän ehdotti, että ”otetaan yksi”.

– Lähdin siihen mukaan, mutta halusin vedon olevan kunnollinen. Joten sanoin, että jos hän pääsee palkintopallille, niin otan yhden. Ja tämä idea syntyi muutaman oluen jälkeen.

– Olen sanojeni mittaninen mies, tarvitsen vain aikaa päättääkseni lokaation sekä koon, ranskalainen nauraa.