Renault-päällikön mukaan Fernando Alonson voitontahto on korkeammalla kuin koskaan – ”Hän on kuin hai, joka haistaa veren”

© Kuva: Getty Images

F1-sarjaan palaava Fernando Alonso testasi Renault’n tämän vuoden kilpuria viime viikolla Barcelonassa. Espanjalainen ajoi noin 100 kilometriä tallin kuvauspäivänä, mikä antoi Alonsolle ensimmäisen kosketuksen F1-autoon sitten vuoden 2018.

Tallipäällikkö Cyril Abiteboulin mielestä Alonso on nälkäisempi kuin koskaan. Ranskalainen sanoi aiemmin tänä vuonna, että Alonso olisi kiinnostunut vain kaudesta 2022. Tällöin uudet sääntömuutokset astuvat voimaan, mikä saattaa horjuttaa F1-sarjan voimasuhteita.

Renault’n viime aikaiset tulokset ovat kuitenkin saaneet Alonson pään kääntymään. Abiteboulin mukaan espanjalainen on kiinnostunut viemään autoa eteenpäin jo ensi kaudesta lähtien.

– Hän on kuin hai, heti kun hän haistaa verta, on hän valmis hyökkäämään, ranskalainen kommentoi kaksinkertaisen maailmanmestarin asennetta.

– Vaikka ensi kauden kehitys tuleeki olemaan rajallista polettisysteemin takia, olemme löytäneet tavan kehittää autoa ja saada siitä enemmän suorituskykyä irti.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.