Eifelin GP:n ensimmäinen aika-ajosessio on saatu päätökseen. Ensimmäisten kierrosten nopein oli Red Bullin Max Verstappen ajalla 1:26.319. Häntä seurasivat molemmat Mercedes-kuljettajat noin kolmen kymmenyksen päässä.

Nico Hülkenbergin paluu F1-kilpurin rattiin ei alkanut toivotulla tavalla. Saksalaisella oli jo valmiiksi suuri haaste hypätä Lance Strollin paikalle vain tunti ennen aika-ajoa, eikä tilanne helpotu sunnuntaille. Hülkenbergin vauhti parani joka kierroksella, mutta se ei riittänyt kuin viimeiseen lähtöruutuun.’

Ferrarin tuoreet päivitykset näyttivät toimivan ainakin Charles Leclercin autossa. Monacolainen ajoi ensimmäisellä aikakierroksellaan toiseksi kahden Mercedeksen väliin, mutta valui lopulta sijalle kuusi. Leclercin tallikaveri Sebastian Vettel oli yhdeksäs.

McLarenin Lando Norris ajoi neljänneksi, vain viisi kymmenystä Verstappenia perässä. Häntä seurasi britin ensi kauden tallikaveri Daniel Ricciardo.

Kimi Räikkösen lauantai oli suuri pettymys. Suomalainen hävisi tallikaverilleen Antonio Giovinazzille muutaman kymmenyksen ja jäi lopulta sijalle 19. Giovinazzi toisaalta selvisi ensimmäistä kertaa aika-ajon toiseen osioon tällä kaudella.

Formula 1

@F1
Norris P4 😮
Giovinazzi P15 👏

#EifelGP 🇩🇪 #F1