Lando Norris lataa täyslaidallisen Portugalin GP:ssä toheloineen F1-kuskin suuntaan – ”Hän ei tunnu oppivan yhtään mistään”

© Kuva: Getty Images

Lando Norris ei ollut tyytyväinen Lance Strollin aiheuttamaan kaksikon yhteentörmäykseen Portugalin osakilpailun jälkeen. Kaksikko taisteli pistesijoista, kun Strollin uhkarohkea yritys ohittaa Norris ensimmäiseen mutkaan rajan ulkokautta aiheutti kolarin. Molemmat autot kärsivät vahinkoja.

Kanadalaiselle langetettiin tilanteesta viiden sekunnin aikasakko. Lopulta Stroll jätti kilpailun kesken ja Norris jäi ilman pisteitä. Osuma ei ollut Strollin ainoa viikonloppuna. Kanadalainen kolaroi täysin samassa paikassa Max Verstappenin kanssa perjantain vapaissa harjoituksissa.

McLaren-kuski ei sanojaan säästellyt kilpailun jälkeisessä haastattelussa.

– En ymmärrä mitä hän yritti. Hän meni yhtäkkiä vasemmalle, mikä yllätti minut. Sisäpuolella olisi ollut paljon enemmän tilaa. Sitten olemme rinnakkain ja hän vain kääntyy minua päin, Norris aloittaa.

– Hän ei selvästikkään oppinut perjantaista. Hän ei oikeastaan tunnu ikinä oppivan mistään. Tämmöistä sattuu paljon, joten tästä lähtien yritän vain pysyä poissa hänen tieltään.

– Tulos oli sääli, olisimme taistelleet hyvistä pisteistä, britti päättää.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.