Formula 1 -kilpuria tänään testaava Fernando Alonso on innoissaan tulevasta kuvauspäivästä – ”En malta odottaa yllättyväni auton vauhdista jälleen kerran”

Fernando Alonso hyppää ensimmäistä kertaa F1-kilpurin puikkoihin tänään Barcelonassa sitten kauden 2018. Espanjalainen osallistuu Renault’n kuvauspäivään, mikä antaa Alonsolle noin 100 kilometriä rata-aikaa tiistaina.

Alonso keskusteli valmistautumisestaan testiin sekä ensi kauteen Renault’n julkaisemassa haastattelussa testin alla.

– Ratin taakse palaaminen kahden vuoden tauon jälkeen on uskomaton tunne, Alonso aloittaa.

– Se tulee olemaan kuin uusi alku. En malta odottaa yllättyväni taas auton vauhdista, jarrutusvoimasta, ja vauhdista mutkissa, niin kuin joskus nuorena.

Alonson ensimmäinen kokemus F1-autossa oli myös nimenomaan Barcelonassa. Silloin espanjalainen ajoi Benettonilla testejä vuonna 2000.

– Nyt 20 vuotta myöhemmin tämä on viimeinen mahdollisuus testata autoa Renault-nimellä, joten koen olevani etuoikeutettu, Alonso jatkaa.

– Valmistautuminen tähän testiin oli vaikeaa ja erilaista, varsinkin koronaviruksen asettamien protokollien takia, mutta uskon olevamme valmiita. Tiedän kerääväni paljon informaatiota ja kokemusta kierrosten aikana.

Alonso korvaa juuri ensimmäisen palkintosijoituksensa Renault’lla napanneen Daniel Ricciardon ensi kaudella. Aussi siirtyy brittitalli McLarenille.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.